bnde seviyodum bu sabaha kadar yanii.. bn çözdük sanıyodum arda meselesini ama bu sabah dellendi yne .. kskanıodum! artık kıskanmıom mesela gülşahımıı sedefmi fLn imza bLee yapmş güLşah..! ister sev ardamı ister svme iLgiLendrmes bnii artk...!!
nese ya bn sni eskden gerçekten seviodum ama sn istedn ;)
LinnY* CemreCi MoD..!
Konu: Geri: LinatEren <3 C.tesi Haz. 28, 2008 3:58 am
Bitane'M Linate'M benm Photoshop Kraliçesi(çoğu şeyi bana sheydam öğretti..!) Yani anlata anlata bitmez Beste<3Sheyda:D
CimCime (: Zac Mania Admin
Mesaj Sayısı : 4369 Nerden? : California - San Luis Obispo (: Karma Puan : Kayıt tarihi : 25/04/07
Konu: Geri: LinatEren <3 C.tesi Haz. 28, 2008 4:34 am
Dilan'm dan snra en sevdiğim kişi şeyda :)
Çok iyi bi kız haksızlığa tahammül edemiyo accaip eren fanı :):)
Süper imzalar yapıo ne zaman imza istesem bni hiç geri çevirmiyo
Çok sefiom sni kıs...
GülsArDilan<3 Manyax £r£nci Super Mod.
çok tatlı biri linate bence mandy den bile güzel imzalar yapıyo desem pek de yalan olmaz çok tatlı biri ve ben onda msn de felan konuştuğum zaman çok rahatlıyorum ona çok çabuk ısnıyorum...
CaLLie* Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1347 Yaş : 29 Nerden? : Cemremin TatLı KaLbinDen (: Karma Puan : Kayıt tarihi : 07/01/08
Konu: Geri: LinatEren <3 Ptsi Tem. 07, 2008 10:54 am
LinateyLe Kavga Etsek Bile Onu Çok SefioRum Çok İyi HaksızLıqa Dayanamıo Ama Çok İyi Bir Kıss Çok Şeker Bir Kıss Onuda Çok Ama Çok SefioRum O Beni Sevmese BiLe Çok SEfioRum Onu Benn =)
qıRqıRiyémRé CemreCi MoD..!
Mesaj Sayısı : 394 Nerden? : CEMREmistan :P cumhurbaşkanıyımda :P Karma Puan : Kayıt tarihi : 16/07/07
Konu: Geri: LinatEren <3 Paz Ağus. 24, 2008 8:49 am